Video

Se tagets fremdrift og stand på tværs af tid og sted med Tagdrone timelaps og hyperlaps videoer! 

Overflyvninger med interesspunkter

Hyperlapse og timelapse

Færdig præsentationsvideo

Tagdronen kan dokumentere projektets udvikling – før, under og efter udførslen – med en timelapse fra højden. Tagdronens RTK-system gør den i stand til at finde samme punkt og vinkel at tage et billede fra igen og igen med centimers nøjagtighed selv om videoen er lavet over mange overflyvninger. Det betyder at vi med samme drone kan optage flere timelapse videoer over det samme projekt fra forskellige vinkler. 

Følg projektet

Ved at lave en timelapse video kan alle byggeriets interessenter følge tagets fremgang dag for dag – uden at skulle op på taget, eller overhovedet hen til byggeriet. Så snart timelapse billederne er taget opdateres videoen og både nuværende og historisk status er let tilgængeligt. 

Dokumentation

Det giver også mulighed for at dokumentere taget dybere da det kan ses hvordan isolering, dampspærre, konstruktion og tagpap er lagt. Det er derfor et rigtig godt værktøj til projektstyring, kvalitetssikring, Building Information Modelling (BIM). 

Præsentationsvideo

Vi sammensætter gerne komplette præsentationsvideoer med en kombination af droneoptagelser, timelapse, præsentationsmateriale, personvideo og hvad der ellers måtte være relevant for præcis jeres præsentation.

Vi kan både sætte licensfri musik og tale på videoerne så der gives et positivt og proffessionelt udtryk i videoen.

Vi laver både overflyvninger, timelapse, hyperlapse og point of interest videoer i høj kvalitet!

Timelapse

Med timelapse video opsendes dronen til samme punkt med jævne mellemrum og laver små videoklip som sættes sammen til et langt videoklip og dermed viser hvordan et projekt har udviklet sig over flere måneder på få minutter eller sekunder.

Hyperlapse

Med hyperlapse kan vi lave en high-speed video som viser projektets udvikling. Men hvor timelapse er filmet fra samme punkt kan vi med hyperlapse lave en video der bevæger sig rundt om byggeriet imens det bliver konstrueret.

Point of interest

Med Tagdronen kan vi fastsætte et point of interest (POI) og lave en stabil video hvor kameraet kredser om punktet.

Videokvalitet

Tagdronen kan optage 4K video, men ofte anbefaler vi 1080p video for at opnå den bedste ligevægt mellem videokvalitet og filstørrelse. Store filer foresager let problemer med opbevaringsplads eller online streaming. Valget er selvfølgelig jeres.

Kontakt os!

Lad os tage en snak om hvordan Tagdronen kan give mest muligt værdi til dit projekt!

Ring nu!

7199 8875

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399