Tagrapport

Lav en bedre tagrapport hurtigere med droneadgang

Kontrol af hele taget

Professionel tagrapport

Højt detaljeniveau

 
Tagdronens mange værktøjer og vore piloters mange års erfaring fra tagbranchen gør os i stand til at udføre gennemførte og professionelle tagrapporter. Uanset om det er i forbindelse med en tilstandsrapport, dokumentation af en løsning, forberedelse for vedligeholdelse eller noget helt andet, giver en professionel tagrapport med Tagdrone dig det bedst mulige overblik over tagets stand. 

Tramex

Vi kan lave termiske scanninger med drone som viser kuldebroer og potentielle fugtophobninger. Med Tramex kan vi undersøge fugtniveauet i taget. Vi tager fotos og dokumenterer præcist hvilke problemer der findes, og hvordan de udbedres. Vi hjælper ikke kun med at finde problemerne – vi finder også løsningerne. Og med vores lange erfaring i branchen ved vi ikke kun hvad materialerne koster, men også hvor lang tid det tager at udbedre fejlene. 

3D Modeller

Med en 3D model over hele byggeriet kan vi sætte præcise markører der fortæller hvor problemområde eksisterer eller kan opstå, samt hvad der skal holdes fokus på eller eventuelt udskiftes over tid. 

Termisk scanning

Med en termografisk overflyvning kan vi dokumentere hele tagets integritet så potentielle utætheder, fugtophobninger og kuldebroer bliver synlige. Vi undersøger sagen nærmere med Tramex eller manuelt så tagrapporten kan give dig al den ønskede information. 

Opmåling

Vores droner laver nøjagtige opmålinger af hele tagkonstruktionen. Vi undgår de menneskelige fejl der ofte opstår under opmåling og giver et detljeret billede af konstruktionens størrelse som kan anvendes til både udbud og tilbud, beregning af isoleringsmateriale og tagdækningsmateriale, hvilket vi desuden kan hjælpe dig med.  

Taggrossisten udfærdiger komplette tagrapporter med vedligeholdelseplaner!

Tagdronens Piloter

Vi er professionelle i tagbranchen. Vi arbejder kun med tage og sådan har det været de sidste 25 år. Vi udfører gerne hele tagrapporten for dig, samt alle former for hjælp og rådgivning. Det betyder at vi ved hvor fejlene findes og vi ved hvad der skal til for at udbedre dem. Og fordi vi også ved hvilke fejl der haster mest, kan vi hjælpe med at lave en god økonomisering som på fornuftig økonomisk vis holder taget i god stand i rigtig mange år.   

Timelapse og Hyperlapse

Og når vi taler om tid, har vi også mulighed for at lave hyperlapse og timelapse videoer af projektet. Med hyperlapse videoer fra forskellige vinkler, som dækker hele taget, kan vi dokumentere at taget er udført korrekt. Så hvis der er tvivl om hvordan konstruktionen er under et bestemt punkt, så kan det findes i timelapse videoen så det kan dokumenteres at taget er udført korrekt.

Tagdronens RTK system gør den i stand til at finde samme punkt i luften igen så den kan tage billeder til timelapse eller gentage et foto efter udbedring af en fejl.

Kontakt os!

Lad os tage en snak om hvordan Tagdronen kan give mest muligt værdi til dit projekt!

Ring nu!

7199 8875

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399