Kontakt

Kontakt os og hør hvordan Tagdronen kan hjælpe med dit projekt!

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399

Direkte kontakt

Michael E. Olsen
Dronepilot

Telefon: +45 7199 8875
Email: meo@tagdrone.dk

Sune Hansen
Dronepilot

Telefon: +45 7199 8875
Email: sh@tagdrone.dk

Ofte stillede spørgsmål

Må i flyve over mit projekt?

Tagdronen opereres af professionelle og certificerede dronepiloter som kender til gældende lovgivning på området. Vi må som udgangspunkt lave en overflyvning hvis der er givet tilladelse fra byggeriets ejer og dronen holdes mindre end 120 meter fra jorden. Der er i skrivende stund kun 4 byggerier i danmark som er højere end det, og for disse skal der indhentes særlig tilladelse.

Hvor lang tid tager det?

Det afhænger projektets omfang og vejret. En overflyvning af et byggeri på 50.000 m2 kan udføres på få timer under de rette vejrforhold, men tide øges hvis der samtidig ønskes 3D modellering eller termografering.

Det bedste resultat opnås i optimale vejrforhold og derfor anbefaler vi altid bestemte tidspunkter hvor overflyvningen kan foregå.

 

Hvad med privatlivet?

Ingen bryder sig om at føle sig overvåget og vores team respekterer altid privatliv. Vi laver derfor kun optagelser med genkendelige mennesker hvis de har givet samtykke til det. Ofte opnås de bedste vejrforhold for overflyvning udenfor normal arbejdstid hvor der ikke er folk omkring byggeriet, og i disse tilfælde er samtykker ikke nødvendige.

Hvorfor ikke gøre det med MIN egen drone?

Du kan lave mange sjove ting med din egen kamera drone. Tagdronen er et proffessionelt værktøj udviklet specifikt til at lave taginspektioner og tagrapporter med højtopløseligt kamera, termografi, modelleringsmotor og værn mod fugle.

Vores team er desuden certificerede dronepiloter som sørger for at gældende love og regler overholdes i forbindelse med overflyvningen.

Og så har vi 25 års erfaring i tagbranchen som betyder at vi ved hvad resultaterne fra dronen betyder. Vi kan levere tagrapporter og hjælpe tagdækkeren igang med at løse problemerne.