3D model

Kvalitetskontrol og fejlsøgning på svært tilgængelige områder

Visualiser virkeligheden

Fuldt overblik på skærmen

Kvalitetskontrol og fejlsøgning

Tagdronen kan lave en målfast 3D model af hele byggeriet. Så kan du sidde i ro og mag foran computeren med en model genereret af den reelle bygning som du kan dreje rundt og se alle detaljerne på. Og ved at lave dem løbende i processen kan du se flere lag af byggeriet hvilket hjælper til Building Information Modelling (BIM). 

Efterhånden som bygningens elementer installeres kan Tagdronens 3D modeller sammenlignes med bygningens øvrige tegninger og dokumenter såsom IFC-filer, og dermed kan det løbende kontrolleres om installationerne placeres korrekt. 

Tid og økonomi

Med en 3D model med fotograferet overflade kan du sidde i ro og mag på kontoret og gennemgå byggeriets detaljer. Der er ikke behov for lifte eller sikkerhedsudstyr for at nå til svært tilgængelige steder; det hele er let tilgængeligt og synligt direkte i modellen. Desuden så slipper du for at køre ud til projektet hvis det foregår i den anden ende af landet.

Markering af områder

3D modeller af byggeriet udført med Tagdrone giver desuden mulighed for at registrere specifikke problemområder direkte i modellen. Så hvis en termisk scanning eksempelvis spotter et defekt solcellepanel, eller en fugtophobning under tagpappen, så kan fejlen markeres direkte på modellen så den nemt kan identificeres i forbindelse med udbedring og efterfølgende kontrol. 

Ikke bare en model

Når byggeriet skal præsenteres er en 3D model ofte den flotteste løsning. Det er let at se om en 3D model er et koncept eller den reelle bygning, og med den reelle bygning klar til at dreje rundt og udforske på skærmen kan du hurtigt vise alle interesserede præcis hvordan hele byggeriet er sammensat. 

Billeder og termografi kan desuden sidestilles med 3D modellen for at give det bedst mulige billede af hele projektet og dets fejl og mangler. Og med 25 års erfaring med tagbranchen ved vi hvor der skal ses efter fejl. Kontakt os gerne for rådgivning eller et godt tilbud. 

Kontakt os!

Lad os tage en snak om hvordan Tagdronen kan give mest muligt værdi til dit projekt!

Ring nu!

7199 8875

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399