Termografi

Vores drone kan lave termisk scanning af taget og finde kuldebroer eller huller.

Find kuldebroer og fugtophobninger

Lokalisér utætheder i tag og facade

Termisk scanning med Tagdrone

Med Tagdronen kan vi scanne taget termografisk og finde kuldebroer, fugtophobning og utætheder. Den termiske scanning kan danne grundlaget for udarbejdelse af en tagrapport ved at belyse problemområder som skal undersøges nærmere. Med vinkler og afstande der kun kan opnås ved overflyvning kan Tagdronen se hvad ingen andre kan, og med vores ekspertise kan vi hurtigt rådgive om næste skridt når der findes problemer. De termiske billeder komplimenteres desuden af normale farvebilleder så du tydeligt kan se hvor på taget et problem kan findes. 

Infrarød scanning kan være med til at belyse skjult fugt i taget og kuldebroer som ofte opstår ved forkert eller mangelfuld isolation. 

Komplet Kvalitetskontrol

Traditionel scanning med Tramex kan være tidskrævende og ender derfor ofte med mere stikprøvekontrol end ensartet kontrol af hele taget. Tramex kan stadig være en mulighed til yderligere kontrol af områderne identificeret af dronen, og hvis dette ønskes har vi naturligvis også både værktøjet og ekspertisen til at foretage disse scanninger. Vi udfører også gerne mere dybdegående rapporter om potentielle problemområder så tagdækningen kan dokumenteres efter gældende standarder. 

Høj kvalitet

Tagdronens termografikamera er højopløst med 640×480 pixel varmeinfo som sammensættes med et 48MP normalt billede så du hurtigt kan se præcis hvor problemerne er på det rigtige tag.

Det sikre tilbud

Det kan være en god forretning at foretage en Tagdrone termoscanning inden reparationsarbejde udføres. Således kan det dokumenteres at reparationen er udført korrekt og at problemet er løst. Samtidig kan problemets omfang bedre vurderes således at i kan give et konkurrencedygtigt tilbud. Og så undgår du en situation hvor eksisterende fejl i taget associeres med din fejlretning, fordi du kan dokumentere tagets stand før og efter dit udførte arbejde. 

Den nemme løsning

Som med vore andre services opnås god økonomi ved at fjerne de farligste elementer af taginspektion, samt besparelse af tid når det kommer til adgang med kran eller lift. Du undgår desuden at belaste eller beskadige taget under scanningen hvis dronen og piloten aldrig fysisk berører taget. Vi har 25 års erfaring i tagbranchen og hjælper tagdækkere med alle former for rådgivning og dokumentation. 

Kontakt os!

Lad os tage en snak om hvordan Tagdronen kan give mest muligt værdi til dit projekt!

Ring nu!

7199 8875

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399