Kontrol af solceller

Tagdronens scanningsudstyr kan synliggøre fejl hurtigt og præcist – ofte inden de bliver problematiske.

Optimalt udbytte af anlægget

Løbende kontrol

Kvalitetssikring

Garanti

Tagdronen kan kontrollere solceller af alle størrelser og placeringer. Med vores scanningsudstyr, termiske kamera og fotoudstyr kan vi synliggøre en lang række problemer såsom: 

Dårlig forbindelse mellem solpaneler 
Defekte celler i solpaneler 
Defekte solpaneler 
 

Kontrollen af solcellerne kan bruges til kvalitetssikring for både bygherre, leverandør og producent. Ved at kombinere det infrarøde kamera med foto kameraet kan vi ofte både identificere fejl og kilde til fejl. Vi kan se om en celle er defekt i et solpanel, eller om det ligger en fuglerede på en celle og blokerer den. Vi kan se om panelerne er flækkede og dermed potentielt indtager vand eller om panelerne trænger til rengøring. 

Identificer fejl rettidigt

Ved at lave termiske scanninger af solceller kan vi ofte identificere fejl rettidigt. En varm tilslutning er ofte tegn på en løs forbindelse som over tid kan være brandfarlig eller afbryde en større del af systemet. Ved at identificere og rette denne fejl rettidigt kan en farlig situation undgås og nedetid for produktionen kan minimeres – i visse tilfælde endda elimineres. 

Tagrapporter

Vores rapporter er lette at læse og forstå og billederne gør det nemt at se hvilke problemer som eksisterer og hvilke der kan forventes at opstå. Således kan der planlægges rengøring, vedligehold, udskiftning og øvrig økonomisering over tid. 

Kontakt os!

Lad os tage en snak om hvordan Tagdronen kan give mest muligt værdi til dit projekt!

Ring nu!

7199 8875

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399